keskiviikko 28. marraskuuta 2012

MEKKOJA PAAPI-NUTELLE


Piipan kotiin muutti  Kirpputorilta Paapi-nutte, ihan ilman vaatteita. Eipä siinä auttanut muu kuin alkaa vaatettaa Paapi-parkaa.  Barbie-huippumallit  kaivoin vintin kätköistä ja kovin ovat koiranpennun raatelemia: toiselta puuttuu jalka ja puremajälkiä on vähän joka puolella. Onneksi iloinen ilme on säilynyt tuollaisten kauhukokemusten jälkeenkin!

Ensin kokeilin ompelemista, joka ei todellakaan ole minun juttuni, ainakaan ilman kaavoja.  Joka tapauksessa sain kaapin kätköihin unohtuneesta kangastilkusta loihdittua mekon, jonka yläosa istuu huonosti ja ompelujälki on sellaista, että jatkopaikka ei heltiäisi Muodin huipulle -joukossa. Piippa arvostanee  kuitenkin enemmän takana olevaa rusettia kuin  ompelua!

                          Ruudullinen puuvillakangas ei ole paras mahdollinen valinta  pitkään                                             mekkoon, mutta parempaa en uskaltanut ensimmäiseen versioon                                     
                          laittaa.  Neulemekko on 7 veljestä sukkalankaa.


Neulemekot on tehty lankakerien loppulangoista ja niiden neulominen  on tosi hauskaa!  Yläosassa on 26 – 28 silmukkaa ja mekot on neulottu puikoilla  2½ .  Mekot vaikuttavat napakoilta ja pysyvät hyvin päällä  - ainakin kuvauksen ajan.

                                             Vauvalangasta neulottu  valkoinen mekko on kevyt vaikka kesäiseen 
                                             luontoon.


                                         Punamekkoinen Barbie vanhassa tuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti