maanantai 19. marraskuuta 2012

19.11.2012

Tänään tämä alkaa, minun blogini. Alkusysäyksen antoi neuleblogeja käsittelevä tutkimus, jonka luin viime keväänä. Ihmisten motiivit neuleblogien pitämiselle olivat kovin moninaiset, mutta minulla niitä on vain kaksi: haluan säilyttää tietoja töistäni ja näyttää töitäni lapsilleni, lastenlapsilleni, miniöilleni ja ystävilleni. 
       Aioin laittaa tänne kuvia väkerryksistäni, kunhan ensin opin käyttämään tätä minulle aivan uutta välinettä, blogia. Kirjoittaminen ei askarruta, mutta kuvien laittaminen ihmetyttää, samoin kuvien ottaminen. Miten ihmeessä niistä saa sellaisia, että niitä voi näyttää muillekin? Miten ihmeessä blogista saa tehtyä sellaisen, kun itse sen haluaisi olevan  ulkoisilta puitteiltaan? Miten ihmeessä? Kysymyksiä on paljon, vastauksia toistaiseksi kovin vähän, mutta opiskelu alkaa TÄNÄÄN!


Ehkäpä aloitan näin pikkujouluajan kunniaksi  joulukorteilla, joita olen ahkeroinut viime päivinä. Joulukorttieni tarina alkoi jo viime tammikuussa, jolloin poikkesin Sinellin alennusmyynnissä Helsingissä ja kahmin kassikaupalla jouluaskartelumateriaalia. Sittemmin kävin penkomassa Tiimarin askarteluhyllyjä ja oikeastaan kaikkein mukavin löytö tuli eteeni Marimekon joululehdestä: Vanhakaupunki-kuosin esittelysivu hurmasi! Kultakero ja Raanukin saivat mielikuvituksen laukkaamaan. 


Tässä  on joulukorttikokoelmani tonttu- ja pukkiaiheiset kortit. Näissä korteissa on taustalla Vanhakaupunki-kuosia. Tontut ja pukit  on Tiimarista.




  Mustakin sopii joulukorttien pohjaksi aika hyvin, vaikka olen sitä aina aiemmin vierastanut.









 Punaisista tuli jotenkin liian perinteisiä ja tavallisia.

 Itse pidän kovasti näistä varsin yksinkertaisista ja ennen kaikkea erittäin helppotekoisista korteista.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti